Našli dieru na trhu. Bratislava si zamilovala ich zdravé jedlo a nové potraviny. „V zahraničí som pochopil, že sushi bistrá sú lacnejšie ako fastfooody a ľudia ich vo veľkom využívajú. Tak som si povedal, že sa to naučím a začnem sa tomu venovať. “viac"
MoshiMoshi v knižke Food blog Slovakia. Voňavá a chrumkavá publikácia s viac ako 270 stranách predstavuje 37 slovenských foodblogerov, pre ktorých jedlo a kvalita kráčajú ruka v ruke.Kniha okrem pohľadu do zákulisia domácich foodblogerov a gastrofreakov…viac
Najlepšia Najzdravšia Donáška. Pri bratislavských donáškových službách sme si už zvykli, že je to hop alebo trop – sem tam sa podarí priniesť obstojné jedlo, inokedy je to úplná katastrofa. Jedinou výnimkou bol dlhú dobu…viac
Láska na tanieri. Brunch v MoshiMoshi. Priatelia, a je tu ďaľší brunch v poradí štvrtý, môj absolvujúci druhý. Jedlo vyzeralo nielen na pohľad veľmi dobre, ale aj vynikajúco chutilo. Čerstvé, kvalitné, zdravé…viac
Indovia sa učili jesť po slovensky. Pod heslom „Food got Slovak-ed“, teda Jedlo sa poslovenčilo, sa podávali halušky, haruľa, slivkové pirohy, bobáľky, tradičné nátierky…viac
„Mošáci“ z „MoshiMoshi“ strávili posledný mesiac na juhu Indie a spolu s ajurvedickými lekármi a kuchármi sa zaúčali do tajov ajurvédy a od januára 2014 zaradia do svojej ponuku chutné a očistné ajurvedické menu, ktoré budú roznášať v Bratislave…viac
THE HINDU Newspaper: “At Moshi Moshi, we follow chef Jamie Oliver’s philosophy of the Food Revolution, which encourages people to move away from fast food, cook from their organic gardens and develop healthy eating habits,” says Jan…viac
Ak v nedeľu (24.11. 2013),zavítate do známej kaviarne v Kočíne, v juhoindickom štáte Kerala, tak sa môžete tešiť na halušky, haruľu, slivkové pirohy…! Pod heslom „Food got Slovak-ed“ alebo „Jedlo sa poslovenčilo“ sa predstaví spoločná aktivita slovenskej cestovnej kancelárie „Shakti Trails“ a bratislavského bistra „MoshiMoshi“…viac
Sushi brunch s pridanou hodnotou. Tím z bratislavského sushi bistra Moshimoshi v spolupráci so značkou Jem iné ponúkli atraktívnu letnú alternatívu. Bol ňou nedeľný brunch, organizovaný populárnou formou „all-you-can-eat“…viac
Brunch v MoshiMoshi, 19.08.2012. Priatelia a je tu ďaľší brunch,v poradí štvrtý. Jedlo vyzeralo nielen na pohľad veľmi dobre, ale aj vynikajúco chutilo. Čerstvé, kvalitné, zdravé. A tak ako sa môj blog volá, tu bolo cítiť tiež lásku na tanieri. Nie je to práca jedného človeka, ale celého tímu MoshiMoshi a Jemine…viac
Hitom leta sú studené ovocné polievky. Ovocné polievky sú jedným z najlepších pokrmov pre teplé dni – sú ľahké, plné vitamínov a hlavne vás výborne schladia. Ingredienciám sa naviac medze nekladú.Máte dosť jednotvárnych receptov, ktoré ponúka väčšina reštaurácií vo vašom okolí? …viac
Žite zdravo, jedzte sushi! Tento lahodný pokrm – ručne zavinuté či tvarované kúsky ochutenej sushi ryže, doplnené o surovú rybu, morské plody či zeleninu. Nemusíte sa teda vôbec báť, že priberiete na váhe, naopak, sushi Vám žiadny kilogram naviac nepridá,“ povedal nám šéfkuchár zo sushi MoshiMoshi, prvého sushi bistra v Bratislave…viac
Sushi MoshiMoshi: Sushi pre klasikov i vegetariánov. MoshiMoshi – tak znie tradičný japonský pozdrav v telefóne. Na Slovensku dostalo tento názov nové sushi bistro, ktoré otvorili pred týždňami v samotnom centre Bratislavy na Panenskej ulici…viac
Nové sushi bistro pre klasikov, ale aj vegetariánov MoshiMoshi – tak znie tradičný japonský pozdrav v telefóne. Na Slovensku dostalo tento názov nové sushi bistro, ktoré otvorili pred týždňami v samotnom centre Bratislavy…viac